Kitten reserveren

Kitten reserveren


Lees ook (eerst) mijn pagina ‘beleid’, die je vindt via het menu. 
Zodra wij kittens hebben, post ik dit duidelijk regelmatig op mijn Instagram pagina (coloricats). Zodra kittens 5-7 weken oud zijn zal ik ze beschikbaar aanbieden in mijn stories. Heb je een kitten al eerder voorbij zien komen in mijn stories en ben je verliefd en heb je oprecht interesse? Dan kan je me dit altijd laten weten via een dm of email natuurlijk, waarin je ook wat vertelt over jezelf / je leefsituatie / heb je al andere katten / etc


Prijzen variëren van €1300,- (in Nederland) tot hoger wanneer ze naar het buitenland zouden verhuizen.
Waarom prijzen voor het buitenland hoger liggen, kun je vinden in de Engelstalige categorie op deze website. 


Als we tot elkaar komen mbt een kitten, kom je gezellig langs voor een kennismakingsgesprek.
Kittenknuffels gegarandeerd!
Zien we een match en besluit je om het kitten te reserveren? Dan volgt 50% aanbetaling om de reservering rond te maken, en het restant volgt wanneer het kitten opgehaald wordt. 

Uiteraard word je in de tussentijd regelmatig op de hoogte gehouden door mij, en ontvang je elke week foto’s en video’s !

Nadat je een kitten van mijn cattery in huis hebt verwelkomd, raken we elkaar (hopelijk) niet uit het oog. Ik blijf altijd klaar staan voor hulp, het beantwoorden van vragen, foto’s en updates!


Ik krijg veel aanvragen, stuur me alsjeblieft alleen een aanvraag als je er goed over nagedacht hebt en er met eventuele andere gezinsleden goed over gesproken hebt.
(Sommige mensen sturen een aanvraag en als ik daar dan op reageer moet er nog overlegd worden met andere gezinsleden..)

Een kitten is druk, krabt soms aan meubels (ze moeten nog veel leren maar het blijft een kat!) en vraagt veel aandacht en zorg. Uiteraard beantwoord ik alle vragen van nieuwe eigenaren en begeleid ik je indien nodig bij de aankoop van spullen / opvoeding van het kitten / zorg / etc