Beschikbaar

Kittens verhuizen in principe naar mensen die op mijn wachtlijst staan. 
Zo af en toe zal ik een nieuw huisje zoeken voor een van mijn eigen poezen / katers. Wanneer ik vind dat een kat met ‘pensioen’ mag, zal hij/zij gecastreerd worden. Niet elke kat is gelukkig in een cattery (lees: grotere groep katten) en een goede harmonie binnen mijn groep katten is erg belangrijk om de cattery gezond en gelukkig te houden. Soms verandert de groeps harmonie als één van de katten gecastreerd wordt (geuren/hormonen/etc veranderen hierdoor). Wanneer ik merk dat dit gebeurt, of wanneer ik denk dat een bepaalde kat meer op haar gemak zal zijn in een rustiger huishouden, zal ik op zoek gaan naar een nieuw huisje voor die kat. 
Vind ik dat moeilijk? Ja. Vind ik het leuk? Nee, verschrikkelijk zelf. Ik hou zielsveel van mijn katten en hou ze het liefst allemaal voor altijd bij me. Maar het belang & geluk van mijn katten (én groepswelzijn) staat altijd voorop. Soms betekent dat ook loslaten.. 
Bovendien kan ik een gecastreerde kat hier laten wonen als ze gecastreerd zijn.. maar er zullen in een cattery altijd kittens & hormonale katten blijven rondlopen.. een gecastreerde kat zit daar niet altijd op te wachten en verdient het om rustig als ‘couch potato’ te leven en álle aandacht te krijgen. 

Op dit moment heb ik geen katten beschikbaar.
Wanneer een bepaalde kat van mij wel een nieuw huisje zoekt, zal ik dat hier vermelden.

bij interesse of vragen kunt u mij mailen of een dm sturen op Instagram